Kunstenaars

Celina Dorrestein
Celina Dorrestein (1985) groeide op in Soest. Als kind was ze al gefascineerd door sfeer en licht en bracht dit op latere leeftijd in beeld met haar camera. Urbex fotografie is één van haar passies!

Celina Dorrestein
-
Van Apple
Van Apple was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat. Door het gebruik van epoxyhars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen.

Ronald Chapeau
Ronald Chapeau is van beroep al jarenlang ambachtelijk zeefdrukker. Een aantal jaren geleden heeft Ronald ervoor gekozen om zijn artistiek inzicht, creativiteit en passie voor kunst te combineren op het doek.

Ronald Chapeau
-
Michael Daniels

Pop Art kunstenaar Michael Daniels is geboren 1976 De fantasie van Michael Daniels is de grens en die is juist ver te zoeken. Zijn stijl kenmerkt zich door pakkende en zeer nauwkeurig uitgewerkte Pop-Art beelden uit zowel het heden als het verleden, met verrassende invalshoeken. Hij is klaar om de harten van kunstliefhebbers te veroveren met ijn kleurrijke en pakkende creatiesMichael Daniels
-
Jack Liemburg
Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schilder technieken en fotografie.

Jack Liemburg
-
Mascha de Haas
Mascha de Haas (1977) is afkomstig uit een echt kunstenaarsgezin. Haar vader is galeriehouder. Haar moeder volgde een opleiding aan de kunstacademie. Met haar kunstwerken bewijst Mascha ook over het creatieve gen te beschikken. Als autodidact heeft zij geleerd met verschillende technieken te werken. Naast schilderijen maakt zij ook sculpturen en digital art.

Mascha de Haas
-
Hans Jochem Bakker
Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidact van een oude kunstenaarsfamilie. Geïnspireerd door kunstenaars als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij delen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thema, zoals een speciale interesse voor vogels, paarden en vrouwen.

Hans Jochem Bakker
-
Nicole Laceur
Geboren in Arnhem in 1967. Afkomstig uit een artistieke familie groeide zij op tussen schilderijen en andere kunst. Na een modeacademie te hebben afgerond woonde zij enige tijd in Parijs. Geïnspireerd door deze kunstzinnige omgeving bleek al snel dat zij zich volledig aan het schilderen wilde wijden. Nicole Laceur schildert impressionistische olieverf schilderijen. Haar onderwerpen zijn heel divers.

Nicole Laceur
-
Teis Albers
Teis Albers ('82) is een hedendaagse mixed-media kunstenaar uit Nederland. Zijn kunst is een mengeling van elementen uit de natuur, pop- en straatkunst. Van grote typografie over verweerde billboards tot stillevens gemengd met vogels en stripboekadvertenties.

Teis Albers
-
Jacky Mansa
Geboren in Lucca 1967. Groeide op in een artistieke familie. Geïnspireerd door de mensen om haar heen bleek al snel dat ze van haar hobby (schilderen) haar beroep kon maken. Vanaf  haar jeugd ontwikkelde zij zich en haar creaties zijn divers te noemen. Thema's over de dagelijkse dingen van het leven .

Jacky Mansa
-
Ivo Sneeuw
Toen ik een aantal foto’s van een verlaten gebouw met verval zag was ik direct verliefd. Dit moet ik ook proberen, dacht ik direct. Na mijn eerste poging in een gigantisch sanatorium in Duitsland was ik verslaafd.

Tim van den Hurk
Geboren 1994 in Nijmegen.  Geïnspireerd door de design  Vanaf  zijn jeugd ontwikkelde hij zich en zijn creaties zijn divers te noemen. Illustraties digitaal getekend en bewerkt op diverse materialen . Mijn projecten zijn ontwikkeld uit pure creativiteit, er gaan veel dingen in mijn hoofd rond aangezien ik ADHD heb. Dit probeer ik op digitale wijze een plek te geven. Het maken van deze projecten geeft rust en is een goeie manier om mijn creativiteit te uiten.

Tim van den Hurk
-
Marcel Schoenen
Voortdurend komen en gaan in het leven op het niveau tussen realiteit en abstractie. Zo krachtig gekleurde composities ontstaan uit de ervaringen van de kunstenaar en zijn kijken naar de omgeving door te reizen door de wereld en menselijke wezens.

Marcel Schoenen
-
Chantal Brink
Art photograph by Chantal. The Amsterdam based photographer & Fashion Designer Chantal Brink is known for her edgy,dark and sexy portrait. These portraits come alive through her fashion brand CHAN.GE, which put her art on walls, people and streets. Every project tells a story with a social or personal statement. With her unique way of how she envisions life, she only captures the pure moments in a mysterious way.

Chantal Brink
-
Micha Baker
Micha schildert vooral figuratieve kunst, waarbij vrouwen, bloemen, paarden en vaak personages  tot z’n vocabularium horen . Wat eerder een hobby leek werd uiteindelijk een roeping.

Micha Baker
-
Maria de Vries
De bron van haar kunst is zonder twijfel haar levenskunst. Met open zintuigen  gaat zij door het leven en laat zich raken door wat haar ogen zien en haar handen voelen. Zij kan op de vierkante meter ontroerd raken en genieten. Of het nu gaat over mensen - jong of oud, in relatie tot elkaar of tot de toeschouwer, in rust of in actie - over dieren of over de natuur in ruimere zin, steeds weer kan zij zich laten treffen. En die belevenis, zowel de beelden als bijbehorende emoties, slaat zij op. Zij is dan ook constant ‘geladen’ en hoeft nooit op zoek naar wat in kunstenaarskringen ‘inspiratie’ genoemd wordt. Eerder is het zo dat die lading in haar zich een uitweg zoekt. Zij kan niet leven zonder verf en kwast. Het is boeiend om te zien hoe zij haar ontroering weet om te zetten in een spel van kleuren, vormen en lijnen. Het spel begint onbestemd, maar gaandeweg wordt, vaak tot haar eigen verrassing, de inzet duidelijk. Zij speelt dit spel uitnodigend en tegelijk overtuigend. Talloze beschouwers voelen zich direct aangesproken en veranderen ter plekke van beschouwer tot bewonderaar.

Maria de Vries
-
Herman Brood
Herman Brood werkt vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn komt. De talloze indrukken en ervaringen die hij in zijn roerige leven verzameld heeft, vertaalt hij in kunst met een grote K.

Herman Brood
-
Berrie Leijten
Berrie reist de wereld over en is één van de meest actieve fotografen . Van Azië tot Amerika en zelfs tot het Noorwegen waar hij het noorderlicht vastlegde ! Zijn werk is bij verschillende galleries te bewonderen. Een veelbelovende fotograaf.

Berrie Leijten
-
Jacqueline Schaefer
Ze vond er haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvlakken is haar werk nu zeer herkenbaar.

Jacqueline Schaefer
-
Julia Simonis
Ze wil graag de essentie en het gevoel weergeven die het beeld bij haar oproept. Soms zijn dat verstilde beelden, en soms, zoals in de bloemenseries van haar hand, eerder expressionistisch. Maar altijd is het werk krachtig en atmosferisch te noemen.

Julia Simonis
-
Lincy Hoogveld
De schilderijen van Lincy Hoogveld (Herveld, Nederland) zijn mixed media werken die bijna organisch als een bas-reliëf op het doek gebeiteld werden, alleen ... ze werden geschilderd.

Lincy Hoogveld
-
More Artist
Hier een kunstwerk van een andere kunstenaar. Dit is slechts een overzicht van leuke hedendaagse kunstwerken. Misschien bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, laat het ons alsjeblieft weten

More Artist
-
James Kerwin
Het was oktober 2013 en James was ongeveer 4 jaar bezig met fotografie, toen hij op internet beelden van een voormalige psychiatrische instelling hier in Engeland zag. Hoewel het niet zijn stijl van fotografie was, werd hij meteen aangetrokken en wilde hij meer zien.

James Kerwin
-
Vincenzo Dell
At first glance, the softly lit still life photographs of fruits, vegetables and other objects (childhood) could be mistaken for paintings. Inspired by paintings from movements like realism, hyperrealism and magic realism, Vincenzo’s photographs reverses the usual relationship of photography to painting.

Vincenzo Dell
-