Kunstenaars

Celina Dorrestein
Celina Dorrestein (1985) groeide op in Soest. Als kind was ze al gefascineerd door sfeer en licht en bracht dit op latere leeftijd in beeld met haar camera. Urbex fotografie is één van haar passies!

Celina Dorrestein
-
Babette van den Berg
Babette kom uit een familie van kunstenaars en fotografen.  Haar vader had een reclamebureau, ontwierp en fotografeerde. Haar grootvader was kunstenaar en exposeerde regelmatig. Deze invloeden waren de basis voor mijn passie in mijn werk als illustrator en fotografie.

Babette van den Berg
-
Ronald Chapeau
Ronald Chapeau is van beroep al jarenlang ambachtelijk zeefdrukker. Een aantal jaren geleden heeft Ronald ervoor gekozen om zijn artistiek inzicht, creativiteit en passie voor kunst te combineren op het doek.

Ronald Chapeau
-
Van Apple
Van Apple was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat. Door het gebruik van epoxyhars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen.

Jack Liemburg
Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schilder technieken en fotografie.

Jack Liemburg
-
Mascha de Haas
Mascha de Haas (1977) is afkomstig uit een echt kunstenaarsgezin. Haar vader is galeriehouder. Haar moeder volgde een opleiding aan de kunstacademie. Met haar kunstwerken bewijst Mascha ook over het creatieve gen te beschikken. Als autodidact heeft zij geleerd met verschillende technieken te werken. Naast schilderijen maakt zij ook sculpturen en digital art.

Mascha de Haas
-
Hans Jochem Bakker
Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidact van een oude kunstenaarsfamilie. Geïnspireerd door kunstenaars als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij delen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thema, zoals een speciale interesse voor vogels, paarden en vrouwen.

Hans Jochem Bakker
-
Nicole Laceur
Geboren in Arnhem in 1967. Afkomstig uit een artistieke familie groeide zij op tussen schilderijen en andere kunst. Na een modeacademie te hebben afgerond woonde zij enige tijd in Parijs. Geïnspireerd door deze kunstzinnige omgeving bleek al snel dat zij zich volledig aan het schilderen wilde wijden. Nicole Laceur schildert impressionistische olieverf schilderijen. Haar onderwerpen zijn heel divers.

Nicole Laceur
-
Teis Albers
Teis Albers ('82) is een hedendaagse mixed-media kunstenaar uit Nederland. Zijn kunst is een mengeling van elementen uit de natuur, pop- en straatkunst. Van grote typografie over verweerde billboards tot stillevens gemengd met vogels en stripboekadvertenties.

Teis Albers
-
Ivo Sneeuw
Toen ik een aantal foto’s van een verlaten gebouw met verval zag was ik direct verliefd. Dit moet ik ook proberen, dacht ik direct. Na mijn eerste poging in een gigantisch sanatorium in Duitsland was ik verslaafd.

Marcel Schoenen
Voortdurend komen en gaan in het leven op het niveau tussen realiteit en abstractie. Zo krachtig gekleurde composities ontstaan uit de ervaringen van de kunstenaar en zijn kijken naar de omgeving door te reizen door de wereld en menselijke wezens.

Marcel Schoenen
-
Micha Baker
Micha schildert vooral figuratieve kunst, waarbij vrouwen, bloemen, paarden en vaak personages  tot z’n vocabularium horen . Wat eerder een hobby leek werd uiteindelijk een roeping.

Micha Baker
-
Herman Brood
Herman Brood werkt vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn komt. De talloze indrukken en ervaringen die hij in zijn roerige leven verzameld heeft, vertaalt hij in kunst met een grote K.

Herman Brood
-
Berrie Leijten
Berrie reist de wereld over en is één van de meest actieve fotografen . Van Azië tot Amerika en zelfs tot het Noorwegen waar hij het noorderlicht vastlegde ! Zijn werk is bij verschillende galleries te bewonderen. Een veelbelovende fotograaf.

Berrie Leijten
-
Jacqueline Schaefer
Ze vond er haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvlakken is haar werk nu zeer herkenbaar.

Jacqueline Schaefer
-
Julia Simonis
Ze wil graag de essentie en het gevoel weergeven die het beeld bij haar oproept. Soms zijn dat verstilde beelden, en soms, zoals in de bloemenseries van haar hand, eerder expressionistisch. Maar altijd is het werk krachtig en atmosferisch te noemen.

Julia Simonis
-
Lincy Hoogveld
De schilderijen van Lincy Hoogveld (Herveld, Nederland) zijn mixed media werken die bijna organisch als een bas-reliëf op het doek gebeiteld werden, alleen ... ze werden geschilderd.

Lincy Hoogveld
-
More Artist
Hier een kunstwerk van een andere kunstenaar. Dit is slechts een overzicht van leuke hedendaagse kunstwerken. Misschien bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken, laat het ons alsjeblieft weten

More Artist
-
James Kerwin
Het was oktober 2013 en James was ongeveer 4 jaar bezig met fotografie, toen hij op internet beelden van een voormalige psychiatrische instelling hier in Engeland zag. Hoewel het niet zijn stijl van fotografie was, werd hij meteen aangetrokken en wilde hij meer zien.

James Kerwin
-
Vincenzo Dell
At first glance, the softly lit still life photographs of fruits, vegetables and other objects (childhood) could be mistaken for paintings. Inspired by paintings from movements like realism, hyperrealism and magic realism, Vincenzo’s photographs reverses the usual relationship of photography to painting.

Vincenzo Dell
-