Waarom Kunst-Media?

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en natuurlijk is innovatie een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie. Als groothandel leveren wij een ruime en zeer gevarieerde collectie kunstwerken. Kunst-media is onderdeel van Art Concept International BV en Art Line Artpublishing in feite de exclusieve tak voor originelen kunstwerken en limited Editions.

Vernieuwende collecties

Door de jaren heen is er in de kunstbranche veel veranderd. Niet alleen de Stijlen, Materialen maar ook de aanbieders internet is niet meer weg te denken! Wij proberen Kunstenaars en kunstwerken te vinden die ook op diverse media gemaakt worden. Naast de introductie van Acrylic art, Polygrafieken en Monotype werken hebben wij in 2017 Leather-Dibond geïntroduceerd.

Samenwerking Galleries

Samen sta je sterk! Dit vinden wij dan ook een heel belangrijk punt binnen onze organisatie. Zo proberen wij per regio / plaats één dealer te beleveren zodat de galerie ook de mogelijkheid heeft om een kunstenaar exclusief te presenteren. Wij proberen ons dan ook te onderscheiden door opbouw van lange samenwerkingsverbanden en doen dit door regelmatig contact te hebben met onze klanten.

Beurzen/ Presentatie

Wij presenteren onze collecties op diverse internationale beurzen van USA tot Europese expo’s. Tevens hebben wij ook een showroom in ons bedrijfspand wat bezocht kan worden op afspraak. Natuurlijk bezoeken wij ook regelmatig onze klanten om de nieuwe werken te presenteren. Bel gerust en wij komen langs!

Persoonlijk contact

Kunst Media staat voor een persoonlijke service en advies. Onze kracht ligt hem in het feit dat wij snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Met ruim 25 jaar aan ervaring in de kunstbranche leveren wij als groothandel een ruime en zeer gevarieerde collectie .

Neem contact met ons op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt dit contact formulier gebruiken. https://kunst-media.com/contact/


Kunst Media


We staan voor kwaliteit, flexibiliteit en natuurlijk is innovatie een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie.

Robert-Jan-Egberts-Handtekening